Om oss

Bedriften har helt fra starten av og frem til i dag hatt stort fokus på å produsere og levere kvalitetsprodukter. Kvalitet bygges over tid og vi er stolte av våre produkter.

Bedriften har vokst sakte men sikkert igjennom 40 år. Det som startet som et tomannsforetak har nå økt til 35 ansatte og en omsetning på ca 50 millioner.

Manstad Kjøtt AS er godkjent for både foredling og nedskjæring og har en solid kundemasse både i form av mindre utsalg og opp til kommune og fylke.

Merkevaren Øivind Karlsen skal utvikles videre slik at det fortsetter å være en av de ledende og sterkeste merkevarene innen pølse og kjøttprodukter. Høy kvalitet og god smak på produktene skal fortsatt være bærebjelken.Kombinert med nyskapning og evnen til å innrette seg etter hva markedet ønsker og krever, vil dette være med på å øke Øivind Karlsen`s konkurransekraft i fremtiden.

 

  • Ordrekontor

    07.30 – 15.00

    Tlf 69 35 46 60

     

     

  • Kjøttdisk

     

    69 35 46 73

     

     

  • Asbjørn Berger

    Salg

    69 35 46 69

    91 76 58 85

    asbjorn_alfrakrøll_oivindkarlsen.no

  • Rolf Holt

    Produksjonssjef

    69 35 46 60

    41 61 32 41

    wiener_alfrakrøll_oivindkarlsen.no

  • Gro Bakken

    Økonomi/regnskap

    69 35 46 63

     

    gro_alfrakrøll_oivindkarlsen.no

  • Marianne Svendsby

    Kvalitetsansvarlig

    69 35 46 62

     

    marianne_alfrakrøll_oivindkarlsen.no