Storfe/okse/kalv
-
Bankekjøtt 1/1
-
-
Bankekjøtt 1/1 letts.
-
Bankekjøtt i skiver
-
-
Bankekjøtt terna
-
-
-
Bibringe m/ben
-
-
Biffsnadder av flatbiff
-
Biffsnadder av Mørbrad
-
Entrecote i skiver vac.
-
Entrecote u/ben 1/1
-
Entrecote u/ben i skiver gasspk.
-
Flatbiff 1/1
-
-
-
-
-
Flatbiff i skiver
-
-
-
-
Flatbiff ternet
-
-
-
-
Flatbiff, surret
-
-
Grytekjøtt oppskåret
-
-
Høyrygg m/ben
-
-
-
Høyrygg u/ben
-
-
-
Høyrygg, surret
-
-
-
-
-
Indrefilet
-
-
-
Indrefilét i skiver vac.
-
Indrefilet, oppsk. gasspk.
-
Kalv entrecote
-
-
-
-
-
Kalv flatbiff
-
-
-
-
Kalv frikasè u/ben
-
Kalv lårstek, stekt m/sky, oppsk
-
Kalv lårstek, surret, stekt m/sky
-
Kalv terningkjøtt
-
-
-
Kalv, indrefilet
-
-
-
-
Kalv, ytrefilet
-
-
-
Kalvestek, surret
-
-
-
-
-
Kraftben
-
-
-
-
Lapskauskjøtt, ternet
-
-
-
Lårtunge
-
-
-
-
-
Mørbrad m/ben
-
-
-
Mørbrad u/ben
-
Mørbrad u/ben i skiver
-
-
-
Okse 1/1
-
-
-
-
-
-
Okse bakpart
-
-
-
-
-
Okse forpart
-
Okse terningkjøtt, 1,5x1,5
-
Okse terningkjøtt, letts.
-
Okse terningkjøtt, standard 2x2
-
Okse terningkjøtt,letts.1,5x1,5
-
Oksebog , surret, letts.
-
Oksebog m/ben
-
-
-
Oksebog u/ben
-
Oksebog u/ben, lettsaltet
-
Oksebog, surret
-
-
-
Oksebryst i stk
-
-
-
-
Oksefiletkam
-
-
Oksekam u/mørbrad
-
Oksekam m/mørbrad
-
Oksekarbonader, 5 kg
-
-
Okseknoke
-
-
-
-
Oksekotelettkam
-
-
-
Oksekotletter
-
-
-
-
Okselever 1/1
-
-
-
Okselever i skiver.
-
Okselever i terning.
-
Okselår m/mørbrad
-
-
-
Oksenakke
-
Oksestek av rundbiff, skivet, stekt
-
Oksestek stekt m/sjy oppsk.
-
Oksestek, surret
-
Oksestek,surret, stekt m/sky
-
Oksetunge, rå
-
-
-
-
-
Pizzakjøtt
-
-
-
-
Pizzakjøtt krydret
-
Ragukjøtt, okse,standard 2x6
-
Ragukjøtt, okse4x4
-
-
-
-
Rundstek
-
-
Stroganofkjøtt tern. 2 x 6
-
-
T-benstek
-
-
Trimmings, okse 1,5x1,5
-
-
Ytrefilet 1/1
-
-
-
-
Ytrefilet i skiver